Verslagen Workshops/Cursussen

Boekpresentatie Silhouette Studio Theoretisch Leerboek 
Zaterdag 1 juli 2017 te Tilburg 

Op 1 juli 2017 was het zover en was de langverwachte dag aangebroken om het leerboek deel 1 te presenteren aan het publiek.

Om kwart voor 2 ging de zaal open en de gasten werden door gastvrouw Marijke Pijlman, van het evenementenbureau Marijke Regelt, welkom geheten met een heerlijke prosecco.

Bij de entree van de zaal werd het gastendoek getekend en vervolgens kon u plaatsnemen in de vrolijk versierde zaal. De kleuren rood, zwart en wit zijn doorgevoerd in de aankleding, hapjes en natuurlijk ook in de kleding. Als dresscode werd gevraagd om zwart en witte kleurtinten, aangevuld met een rood accent.
Het rode accent bestond bij de dames vaak uit lippenstift, nagellak, oorbellen of andere sierraden. Bij de mannen kreeg ik een aantal spannende onthullingen van wat hun rode accent zou zijn. Een boxershort was één van de onthullingen die ik mocht horen. (Nee heb dit niet gecontrolleerd, dat was gereserveerd voor zijn vrouw later die dag)

Er stonden diverse heerlijkheden waaronder minicupcakes, zouten stengels, stoepkrijtjes, dropveters en pepermuntkussentjes waar u zich aan kon vergrijpen.

Na een introductie van Marijke Pijlman verscheen ik op het toneel en sprak ik onder andere mijn toekomstplannen uit over de boekenreeks.

Ik reikte tijdens de speech het eerste exemplaar uit aan de vormgever Sjoerd Wijn en na het afronden van de speech nam ik plaats achter de signeertafel.

De ambiance in de zaal was geweldig en iedereen genoot zichtbaar van de boekpresentatie.

 

Bij vertrek ontving elke gast een goodiebag die rijkelijk gevuld was met diverse producten.

Ik wil iedereen die aanwezig is geweest nogmaals hartelijk danken voor jullie aanwezigheid en ik hoop iedereen bij een volgende boekpresentatie weer te mogen verwelkomen.

Heeft u ook zo genoten? Laat HIER dan een review achter en blijf op de hoogte van alle vorderingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het leerboek? Neem dan HIER een kijkje.
Wilt u de volgende boekpresentatie niet missen? Meldt u dan via HIER aan voor de nieuwsbrief en mis niks meer van de voorbereidingen en aankondingingen.

Organisatie: Marijke Regelt
Fotograaf: Koektrommel Studio

Creabeurs workshopdag Torhout Belgie

Zaterdag 18 december 2016

De deelnemers konden inschrijven op diverse workshops waaronder een waterslide decal workshop met het thema Boeddha
en een workshops kerstballen glitteren/bestickeren en deze werd mooi afgewerkt met een kerstbaldoosje zodat de glazen kerstballen veilig mee naar huis genomen konden worden.

Workshopdag Beurs Sliedrecht
Zaterdag 9 april 2016

Tijdens deze warme lentedag waren er diverse workshops te volgen waaronder waterslide decal, Glas etsen, glitteren/stickeren workshop en nog een verrassings workshop op hout waarbij de ook de glitter techniek in combinatie met het monteren van stickervinyl hebben toegepast.

Hieronder een leuke compilatie van deze gezellige lentedag.