Verslag boekpresentatie Silhouette Studio leerboek deel 1

Boekpresentatie leerboek deel 1, geschreven door auteur Kelly Jacobs-Schiks.


Op 1 juli 2017 was het zover en was de langverwachte dag aangebroken om het leerboek deel 1 te presenteren aan de gasten.

Om kwart voor 2 ging de zaal open en de gasten werden door gastvrouw Marijke Pijlman, van het evenementenbureau Marijke Regelt, welkom geheten met een heerlijke prosecco.

Bij de entree van de zaal werd het gastendoek getekend en vervolgens kon u plaatsnemen in de vrolijk versierde zaal. De kleuren rood, zwart en wit zijn doorgevoerd in de aankleding, hapjes en natuurlijk ook in de kleding. Als dresscode werd gevraagd om zwart en witte kleurtinten, aangevuld met een rood accent.
Het rode accent bestond bij de dames vaak uit lippenstift, nagellak, oorbellen of andere sierraden. Bij de mannen kreeg ik een aantal spannende onthullingen van wat hun rode accent zou zijn. Een boxershort was één van de onthullingen die ik mocht horen. (Nee heb dit niet gecontrolleerd, dat was gereserveerd voor zijn vrouw later die dag)

Er stonden diverse heerlijkheden waaronder minicupcakes, zouten stengels, stoepkrijtjes, dropveters en pepermuntkussentjes waar u zich aan kon vergrijpen.

Na een introductie van Marijke Pijlman verscheen ik op het toneel en sprak ik onder andere mijn toekomstplannen uit over de boekenreeks.

Ik reikte tijdens de speech ook het eerste exemplaar uit aan de vormgever Sjoerd Wijn en na het afronden van de speech nam ik plaats achter de signeertafel.

U kon bij mijn man Danny Jacobs, die bij de boekentafel stond, uw bestelde boek ophalen of het leerboek inzien en aanschaffen. De boeken werden tijdens een kort babbeltje met u door mij gesigneerd.

De ambiance in de zaal was geweldig en iedereen genoot zichtbaar van de boekpresentatie.

Na de signeersessie had ik nog een speciale verrassing in petto voor alle gasten. Bij aankomst ontvingen alle gasten een lootje met een nummer erop. Nu was het moment aangekomen om dit lootje erbij te pakken voor de loterij. 8 prijzen zijn door Kelko Design samengesteld waaronder een flexpakketten, een vinylpakket, tekstbordpakket, waterslide decal pakket en met als klapper een mooie grote houten kist zoals jullie wel kennen van de geboortekisten.

8 gasten mochten hun gewonnen prijs mee naar huis nemen en na een gezellig uurtje kletsen met iedereen en vragen beantwoorden, uitleg geven, toekomstplannen bespreken en gewoon over de koetjes en kalfjes praten namen jullie afscheid van deze gezellige middag met Kelko Design.

Bij vertrek ontvingen jullie een goodiebag die rijkelijk gevuld was met diverse producten, waaronder stickervinyl, flex, een heerlijke lollie, bedeltjes, strasssteentjes, paper bag, macaron doosje, kortingsbonnen en wat kartonmaterialen en een fotohouder.

 

Ik wil iedereen die aanwezig is geweest nogmaals hartelijk danken voor jullie aanwezigheid en ik hoop iedereen bij een volgende boekpresentatie weer te mogen verwelkomen.

Heeft u ook zo genoten? Laat HIER dan een review achter en blijf op de hoogte van alle vorderingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het leerboek? Neem dan HIER een kijkje.
Wilt u de volgende boekpresentatie niet missen? Meldt u dan via HIER aan voor de nieuwsbrief en mis niks meer van de voorbereidingen en aankondingingen.

 

Met dank aan:

Marijke Regelt
Praktisch alles én met een persoonlijk tintje.

Koektrommel Studio
Fotograaf

 

 

 

Trackbacks & Pings