Verschijningsdatum Silhouette Studio® leerboek deel 1

Starter, beginner of gevorder in Silhouette Studio?
Voor iedereen geschikt die een Silhouette snijplotter in bezit heeft, of interesse heeft in dit apparaat.

Dinsdag 4 juli 2017 is de officiele releasedatum van het leerboek deel 1. Alle boeken staan gereed, klaar voor verzending naar de klanten.
Een spannend moment voor honderden personen die vervolgens massaal in het boek duiken en deze van voor tot achter doorspitten.
Er gaan veel ontwerpen gemaakt worden, wanneer de ontvangers met het boek in de hand het programma Silhouette Studio opstarten en aan de slag gaan.

Het boek is 100% theoretisch uitgewerkt en door de stap voor stap begeleidende uitleg is het voor elke starter, beginner en gevorderd persoon met gemak te volgen.
Hiermee leert u de stappen uitvoeren dmv uitleg over het gebruikte icoon, de werkmenu’s en de toepassing per onderdeel, en bent u na dit leerboek zeker starter en beginner af.

De indeling is als volgt:

Voorwoord
Inleiding
Hoofdstuk 1: Opstarten Silhouette Studio®
Hoofdstuk 2: Designpagina Instellingen
Hoofdstuk 3: Lijn- en Vulkleur
Hoofdstuk 4: Snijden patroon meerkleuren
Hoofdstuk 5: Traceren Basisvormen
Hoofdstuk 6: Ets-sjabloon
Hoofdstuk 7: Meerlagenpatroon
Hoofdstuk 8: Vaandel met naam
Hoofdstuk 9: Tekstbord 40x60cm
Hoofdstuk 10: Opslaan snijpatroon

Het leerboek is vanaf heden BEPERKT verkrijgbaar via Kelko Design via https://shop.kelkodesign.nl/

*beperkte voorraad en OP is OP.

Het leerboek bestaat uit 10 hoofdstukken vol praktische informatie.

Ontwerp een vaandel met uw eigen naam erin verwerkt, werk dit ontwerp uit in een meerkleurenbestand en snij het vervolgens uit door de stappen in hoofdstuk 4 te volgen. Of heeft u toch liever 1 kleur? Dat kan natuurlijk ook. Heeft u het programma net op uw computer geïnstalleerd? Lees dan eerst hoofdstuk 1 om het welkomstscherm uit te zetten.

Er zijn een aantal instellingen in het programma die u kunt aanpassen om het gebruikersgemak te verhogen. Dit soort informatie vindt u in hoofdstuk 1. De meest belangrijke functie in het programma is het onderdeel “traceren”. Daarom komt dit onderdeel in het boek extra uitgebreid aan bod.
De diverse traceermethoden worden nader uitgewerkt en toegelicht. Zodra u zelf in staat bent ontwerpen te maken door de traceerfunctie te gebruiken, kunt u het programma optimaal benutten en uw eigen stijl in de ontwerpen doorvoeren. In diverse hoofstukken staan verschillende figuren beschreven met de benodigde instellingen om het juiste resultaat te verkrijgen. Elk figuur is anders en dient anders benaderd en ingesteld te worden.Glasetsen geeft een erg mooie uitwerking op glazen. Ook spiegels kunt u hiermee voorzien van een eigen ontwerp. De geëtste ontwerpen zijn daarna vaatwasbestendig.
In hoofdstuk 6 leert u een etssjabloon maken en uitsnijden, waarna u zelf aan de slag kunt met glasetspasta en folie.Natuurlijk is het leerboek niet af zonder het onderwerp “opslaan snijbestand”. In het laatste hoofdstuk wordt beschreven hoe u een snijbestand op kunt slaan. Daar bestaan verschillende manieren voor. Zo heeft Silhouette Studio bijvoorbeeld een eigen geïntegreerde bibliotheek. In het leerboek wordt precies beschreven hoe u daarin bestanden kunt opslaan.
Kortom, dit leerboek is een aanwinst voor iedereen die een Silhouette snijplotter heeft.
 
Verkrijgbaar  ZOLANG DE VOORRAAD STREKT via Kelko Design HIER
Download nu het Silhouette Studio® programma via DEZE LINK
Veel lees- en leerplezier. Ik zou het leuk vinden als jullie laten zien welke creaties er gemaakt zijn.

See you next blog.

Trackbacks & Pings