Leerboek Silhouette Studio bijna gereed

Nog even en het binnenwerk van het boek is gereed voor de drukker.De laatste controles en wijzigingen zijn doorgegeven en nu is het wachten tot eind deze week. Dan is het binnenwerk gereed en is het tijd voor de definitieve laatste controle.

De tijd is achteraf gezien toch erg snel gegaan. Ik herinner mij nog de maand dat ik in de dip terecht kwam. Hoofdstuk 4 moest af en daar zat ik zo tegenaan te hikken. Na 2 weken doorwerken overdag en in de avonden was hoofdstuk 4 gereed. In totaal ben ik er 7 maanden mee bezig geweest om te komen tot dit punt.

Nu komen de laatste loodjes en is de planning dat 1 juni het manuscript van het boek door mijzelf bij de drukker wordt afgeleverd. Ik hou jullie hier natuurlijk op de hoogte.

Nog geen boek besteld?
Email uw naam, adresgegvens/afleveradres en het aantal boeken naar info@kelkodesign.nl en ontvang er tot en met 1 juni 2017 het gratis geschenk bij.

“Silhouette Studio® software DEEL 1”

9.855 Responses to “Leerboek Silhouette Studio bijna gereed